Logo diplome
diploma acasa
diplome
diplome haioase
postere
cum comand
Banner diplome
NU SE MAI POT FACE COMENZI
Ultimele diplome
   
Diplom Joie
Certificat pentru un om liber
Diploma pentru cel mai dragut sot
Diploma pentru cea mai buna profesoara
Cana Horoscop - Gemeni
Diploma pentru cea mai buna mama/bunica 4
   
Categorii disponibile
" Calendare 2016 "
" Cani personalizate "
" Diplome "
" Diplome haioase "
" Postere "
Cauta diplome
toate cuvintele oricare din cuvinte
 
Pixuri metalice
 

Termeni si conditii

Folosirea (vizualizarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Continutul site-ului
COMPLET DESIGN isi asuma dreptul de a face completari si modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. COMPLET DESIGN isi asuma dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
Preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare.

Drepturi de autor
Numele COMPLET DESIGN este marca inregistrata.
Intregul continut al site-ului www.diploma.completdesign.com (grafica, text, simboluri, scripturi) este proprietatea COMPLET DESIGN si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei COMPLET DESIGN a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale pe care dumneavoastra le furnizati in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice. Scopul acestora este de a furniza informatiile necesare in onorarea comenzilor, in vederea contactarii dumneavoastra sau in trimiterea catre dumneavoastra de buletine informative cu privire la promotii sau reduceri.

Promotii si concursuri
COMPLET DESIGN isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin intermediul newslettere-lor. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. COMPLET DESIGN poate intrerupe sau anula in orice moment promotiile si concursurile fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate
Toata informatia prezentata pe site-ul ului www.diploma.completdesign.com este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata.
Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.
COMPLET DESIGN nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Echipa COMPLET DESIGN nu va fi raspunzatoare pentru:
- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentata pe site;
- orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi;
- prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele care rezulta din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site;
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a COMPLET DESIGN.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Returnarea produselor
C umparatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de COMPLET DESIGN.
- Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar cumparatorul va refuza receptia. Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de returnare si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de COMPLET DESIGN.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.).

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat al site-ului www.diploma.completdesign.com, orice incercare de frauda sau utilizare abuziva a lui adica intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii COMPLET DESIGN va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre COMPLET DESIGN si clientii sau vizitatorii acestuia se incearca sa se rezolve pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei.
Orice problema cauzata de produsele si / sau serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, clientul declara ca a luat cunostinta si ca este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

diplome livrare 2 - 3 zile

2005 - 2014 Complet Design ®
© Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
Contact

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor:
www.anpc.gov.ro